Пребарај го блогов

четврток, јули 19, 2007

360 Македонија & Црква Свети Ѓорѓи - Старо Нагоричане

Сајтот 360 Македонија ... го представив тука ... а на овој блог сакам да ги преставам двете презентации кои се однесуваат на црквата во моето село ...

Старо Нагоричино - Св. Ѓорѓи
Старо Нагоричино - Св. Ѓорѓи
Повеќе....

2.0 MB
0.4 MBСтаро Нагоричино - Св. Ѓорѓи
Старо Нагоричино - Св. Ѓорѓи внатрешност
Повеќе....

1.6 MB
0.3 MB


Кликајте и уживајте ... јас уживав ... колку само денови имам потрошено под багремите во Црквата ... читајки книги од познатото “Читалиште“ ... некогашната селска библиотека ... која незнам каде отиде ...

Нема коментари:

Loading...
Site Meter