Пребарај го блогов

понеделник, јуни 07, 2010

Нова надеж за Старо Нагоричане


Локалната власт на Општина Старо Нагоричане очекува наскоро да се реализираат неколку проекти, со што предвидува дека во блиска иднина ќе бидат отворени околу 1.000 работни места

Loading...
Site Meter