Пребарај го блогов

понеделник, мај 17, 2010

Пчиња повторно се излеа

http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/9E14C8A67499B0499D2EDC0A08BEA91D.jpg http://www.kanal5.com.mk/pictures/upload/vesti/WESTIII/pcinja_katlanovo_230_180.jpg http://sitel.com.mk/sites/default/files/imagecache/statija_img/novosti/2010/05/16/pcinjaizlevanje_16104.jpg http://media.a1.com.mk/media/vesti200/polavi-spasuvanje.jpg http://www.kanal5.com.mk/pictures/upload/kumanovo_poplava_230_180.jpg
Пчиња повторно се излеа - поплавена бањата Стрновац, околните кафеани, музејскиот комплекс АСНОМ, срушени неколку моста, поплавени ниви и ораници. Со хелихоптер спасени четворица од бањата Срновац. Општината бара од владата на РМ регулација на речното корито и помош за претрпената штета.        Повеќе ».....
Loading...
Site Meter