Пребарај го блогов

петок, декември 11, 2009

КОКИНО - фото запис

http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-43Small.jpg?t=1260386958
1. Летово бев на Кокино и ова е фото запис од преубавите моменти        Повеќе ».....

http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-6Small.jpg?t=1260387154
2. Од далеку мислиш дека има неколку Кокина
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-9Small.jpg?t=1260387426
3.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-10Small.jpg?t=1260387582
4.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-3Small-2.jpg?t=1260387515
5.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-1Small-2.jpg?t=1260388736
6.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-12Small.jpg?t=1260388805
7. На ова место се оставаат колите и натака се оди пеш
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-13Small.jpg?t=1260388899
8. Успонот не е преголем, има 15 минутно пешачење
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-14Small.jpg?t=1260388997
9. Од врвот има прекрасен поглед на сите четири страни
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-15Small.jpg?t=1260389098
10.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-16Small.jpg?t=1260389156
11.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-23Small.jpg?t=1260389288
12.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-24Small.jpg?t=1260389335
13.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-25Small.jpg?t=1260389387
14.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-26Small.jpg?t=1260389439
15.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-27Small.jpg?t=1260389560
16.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-28Small.jpg?t=1260389616
17.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-31Small.jpg?t=1260389671
18.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-30Small.jpg?t=1260389712
19.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-34Small.jpg?t=1260389750
20.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-35Small.jpg?t=1260389810
21.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-36Small.jpg?t=1260389856
22.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-37Small.jpg?t=1260389894
23.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-38Small.jpg?t=1260389937
24.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-39Small.jpg?t=1260389991
25.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-17Small.jpg?t=1260390033
26.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-40Small.jpg?t=1260390174
27.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-18Small.jpg?t=1260390221
28.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-20Small.jpg?t=1260390290
29.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-21Small.jpg?t=1260390364
30.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-22Small.jpg?t=1260390423
31.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-46Small.jpg?t=1260390491
32.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-48Small.jpg?t=1260390554
33.
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-49Small.jpg?t=1260550244
34. Тука кликнете за да ја видите локацијата на Кокино на maps.google.com
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/volan-s/8-50Small.jpg?t=1260550598
35.  На оваа и на долната мапа ке го најдете патот до Кокино. Воздушно Кокино од Скопје е одалечено 70 километри а патно е 100 километри.
http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/SkopjeKumanovo-Large.jpg
36. Попат до Кокино можно е да посетите уште неколку локации зависно од вашата желба и расположиво бреме:

  1. На локацијата број еден може да се посетат пет цркви на едно место.5-те Цркви (Лавра) кај Дељадровце ... близу Миладиновце и Рафинеријата ОКТА ... ... Манастирски комплекс Св. Ѓорѓи с. Дељадровце ...
  2. Во Куманово има три цркви: Св.Никола, Света Троица и Св.Ѓорѓи.
  3. На оваа локација можете да го посетите меморијалниот споменик Заебарњак.
  4. На оваа локација можете да ја посетите Костоперска карпа и двете цркви св.Петка и св.Ѓорѓи 
  5. Тука е прекрасната Црква Св.Ѓорѓи Старо Нагоричане
  6. Меморијален комплекс Пељинце.
  7. Манастир Свети Прохор Пчињски
  8. Кокино
  9. Бања Стрновац
 

5 коментари:

Анонимен рече...

Интересно написано....но многое остается непонятнымb

Анонимен рече...

Здравствуйте!

Извините, если не в правильном разделе тему разместил...
Люди, где можно купить запоминающиеся телефонные номера? Больше всего нужны красивые номера Билайн, Megafon или МТС.
Конечно, как вариант, эти номера можно посмотреть в офисах самих сотовых операторов. Но я уверен, что есть множество других мест, где можно купить золотые номера сотовых.

Буду очень признателен за помощь.

Анонимен рече...

Hi there!
I would like to burn a theme at this forum. There is such a nicey, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of financial piramyde, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.

For several years , I make money with the help of these programs.
I don't have problems with money now, but there are heights that must be conquered . I make 2G daily, and my first investment was 500 dollars only.
Right now, I'm very close at catching at last a guaranteed variant to make a sharp rise . Visit my blog to get additional info.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Анонимен рече...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Анонимен рече...

Hello,

Do you guys watch movies in theater or on internet? I use to rent DVD movies from [b]Blockbuster.com[/b]. Recently I discovered that we can watch all new movies on internet on day, they are released. So why should I spend money on renting movies??? So, can you guys please tell me where I can [url=http://www.watchhotmoviesfree.com]watch latest movie The Switch 2010[/url] for free?? I have searched [url=http://www.watchhotmoviesfree.com]Youtube.com[/url], [url=http://www.watchhotmoviesfree.com]Dailymotion.com[/url], [url=http://www.watchhotmoviesfree.com]Megavideo.com[/url] but, Could not find a good working link. If you know any working link please share it with me.


Thanks

Loading...
Site Meter