Пребарај го блогов

понеделник, април 17, 2006

Google - Слика на центар на селото Старо Нагоричане - но. 1

Благодарност до Google Earth што ми овозможи да уживам во сателитските снимки на моето родно место.

Оваа слика ке ја крстам Центар на село но. 1

Сликата е замислена како се гледа селото од сателит од 2812 ft ili 850 metri
Loading...

Архива на блогот

Site Meter