Пребарај го блогов

четврток, јули 13, 2006

Мојот среќен ден

За кратко верме еве и денеска повторно е мој среќен ден.

Во ист ден керката ми го положи последниот испит на ПМФ-Информатика - а синот стана поносен носител на Индекс на Машински - Група Индустриски дизајн.

Навистина незнам што повеќе ме израдува.
Loading...

Архива на блогот

Site Meter