Пребарај го блогов

вторник, јули 11, 2006

КОКИНО - Richard Bangs

Доживеавме и тоа странци поубаво да пишуваат за нашите локалитети и со тоа да допринесуваат во светот за Македонската приказна.

Денеска е вториот ден на прошетката по Македонија на Richard Bangs и опишувањето на “Македонските чуда“ (Eight wonders of Macedonia - Yahoo! News)

Richard Bangs ни дава напис и видео запис од КОКИНО.
Линк тука.
Where did science and religion begin?
Vortex of Mysteries
Where did art begin?
Adam of Macedonia

1 коментар:

Анонимен рече...

Looking for information and found it at this great site... film editing schools

Loading...

Архива на блогот

Site Meter